Wintercircus | 26 november 2021

140931-AZNI-header-1200x250-v1

Samen gingen we door het vuur

2020 en 2021 waren voor onze ziekenhuizen intense jaren. COVID-19 zette voor iedereen de wereld op zijn kop, maar het zorgpersoneel stond echt in de vuurlinie. Specifiek voor onze ziekenhuizen kwam daar nog de voorbereiding van de fusie en de uitwerking van een toekomstplan voor het AZ Lokeren bovenop.

Maar tegelijk bracht de voorbije periode ook heel veel moois: vele collega’s uit de zorg en de ondersteunende departementen groeiden boven zichzelf uit en gingen in grote samenhorigheid de strijd aan tegen het COVID-virus. De samenleving viel stil, maar wij maakten het verschil.

Als bestuur en directie kunnen we dan ook niet genoeg benadrukken hoe dankbaar we zijn voor de inzet van al onze medewerkers en artsen.

Blik op de toekomst

Op 1 januari 2022 fuseren het AZ Nikolaas en het AZ Lokeren en daar hoort een nieuwe naam en huisstijl bij.

Op vrijdagavond 26 november 2021 nodigen wij u, samen met onze artsen en medewerkers, van harte uit voor het Wintercircus op de Grote Markt in Sint-Niklaas.

Een ideale gelegenheid om iedereen nogmaals te bedanken voor de inzet tijdens de voorbije periode, maar ook om vooruit te kijken naar de toekomst en de nieuwe naam en het logo van het fusieziekenhuis bekend te maken.

Inschrijven

AANDACHT:

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail. Het officiële toegangsticket ontvangt u echter pas op maandag 22/11/2021, via het opgegeven e-mailadres. Check zeker ook de spamfolder van uw mailbox.

U kunt het ticket afprinten en meebrengen, of tonen op uw smartphone. Indien u gebruik wenst te maken van de parking onder de Grote markt, dient u zich eveneens te identificeren met uw toegangsticket.

Wintercircus | 26 november 2021
Bezig met versturen
11 oktober 2021