Campus Hamme

Campus Hamme

Eind maart is het operatiekwartier van campus Hamme gesloten en zijn de verblijfsafdelingen verhuisd naar campus Sint-Niklaas en de nieuwe campus in Beveren. Tijd nu om te starten met de verbouwing van de polikliniek campus Hamme.

Het onthaal en de polikliniek op het gelijkvloers van het bestaande gebouw worden volledig vernieuwd. Begin 2017 opent de verruimde en vernieuwde polikliniek de deuren. Ook de bestaande bloedprikfunctie en medische beeldvorming krijgen er een plaats. De polikliniek, dienst medische beeldvorming en de bloedprikplaats blijven open tijdens de werken. De artsen behouden volledig de bestaande consultaties. Verder zijn verschillende artsen bereid om vanaf de ingebruikname van de nieuwe polikliniek hun activiteiten in Hamme nog verder uit te breiden.

Brugzorg

Ondertussen wordt ook de eerste verdieping gerenoveerd om brugzorg te bieden aan 20 patiƫnten die ter overbrugging van de periode tussen hun ontslag uit het ziekenhuis en de terugkeer naar huis tijdelijk behoefte hebben aan een verblijf waar niet-acute zorg geboden wordt. Ook de huisarts kan patiƫnten doorverwijzen voor een kort verblijf.

Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten.