Beveren in Beweging: publieksopening nieuwe campus op 19 en 20 maart 2016

AZ Nikolaas is meer dan ooit een ziekenhuis in beweging. In de week van 21 maart 2016 verhuist de campus in Beveren naar een innovatieve en duurzame nieuwbouw. De nieuwe campus huisvest naast een polikliniek met een uitgebreid aanbod in specialistische consultaties en medisch technische diensten, een dagziekenhuis, een bloedprikplaats, een dienst medische beeldvorming, een revalidatiecentrum, een huisartsenwachtpost, verblijfsafdelingen geriatrie en revalidatie,  nierdialyse en low-care en een palliatieve eenheid.  Met een focus op ambulante specialistische zorg staan onze artsen en medewerkers garant voor topzorg.

Weekend van de Zorg

Op zaterdag 19 (tussen 13.00 en  17.00 uur) en zondag 20 maart (tussen 10.00 en 17.00 uur) zetten we naar aanleiding van het Weekend van de zorg de deuren van de nieuwe campus in Beveren open.

Ondertussen hebben meer dan 3000 bezoekers zich ingeschreven en daarmee is zowel voor zaterdag als zondag de maximale bezoekerscapaciteit bereikt.

Om de geplande rondleidingen op een veilige en kwaliteitsvolle manier te laten verlopen, kunnen wij geen bijkomende inschrijvingen meer aanvaarden en raden wij af om zonder voorinschrijving naar de publieksopening te komen. 

Bent u reeds ingeschreven? Dan heeft u via e-mail een bevestiging van uw inschrijving ontvangen. Print deze bevestigingsmail af of breng hem mee op uw smartphone tijdens uw bezoek aan onze nieuwe campus tijdens het Weekend van de Zorg.

 

4 februari 2016